TKO ĆE GA ZAMIJENITI?

Tin Hrgović: Škoro je postavio dobre temelje za daljnji rast Domovinskog pokreta

Jučerašnja ostavka Miroslava Škore na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta odjeknula je kao veliko iznenađenje na političkoj sceni. U kuloarima se još uvijek nagađa što je Škoru navelo na ovakav potez, a već su se pojavile i neke špekulacije koje govore o određenim unutarstranačkim razmimoilaženjima, posebno između Škore i njegovog zamjenika te jednog od glavnih financijera stranke Maria Radića. Za kratki komentar ostavke Miroslava Škore zamolili smo i predsjednika Domovinskog pokreta Međimurske županije Tina Hrgovića.

-Domovinski pokret, kao što i samo ime govori, je pokret koji okuplja pojedince oko jasno određenih ideja i ciljeva. Hvala gospodinu Škori na svemu što je do sad napravio. Siguran sam da je postavio dobre temelje za daljnji rast Domovinskog pokreta kako bi konačno započeli promjene na bolje u našoj domovini Hrvatskoj, rekao je Hrgović.

Prema najavama iz stranke, od rujna do studenog Domovinski pokret će birati novo vodstvo i biti će zanimljivo vidjeti tko će preuzeti stranku i kojim će je smjerom dalje voditi.

Najnovije vijesti

Pročitajte više