U MEĐIMURJU SAMOSTALNO

TIN HRGOVIĆ: Kandidati Domovinskog pokreta biti će ugodno iznenađenje lokalnih izbora

Među našim kandidatima i na listama Domovinskog pokreta biti će i nezavisni pojedinci.

U bitku za Zagreb, koja se dodatno zahuktala nakon smrti Milana Bandića, trebao bi se uključiti i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. Već ranije najavljena je kandidatura Davora Dretara, popularnog Dreleta, za krapinsko-zagorskog župana. O planovima stranke u Međimurskoj županiji zasad se glasno ne govori, pa smo predsjednika županijske organizacije Domovinskog pokreta Tina Hrgovića pitali kako se pripremaju za predstojeće izbore i kada će predstaviti kandidate.

-Domovinski pokret će na lokalne izbore u Međimurskoj županiji izaći s ozbiljnim i kvalitetnim kandidatima koji su sposobni poboljšati uvjete života u svojim lokalnim zajednicama. Konkretna imena objaviti ćemo na vrijeme, ali posve sigurno će ti kandidati biti ugodno iznenađenje ovih lokalnih izbora, smatra Hrgović.

Osim što, zasada, ne ističu konkretna imena, u Domovinskom pokretu još se uvijek ne izjašnjavaju ni o tome u kojim će sredinama izaći na izbore. Iz Hrgovičevih riječi može se iščitati tek da ne planiraju koalirati, već će na izbore samostalno.

-Kandidate i liste imat ćemo u nekoliko gradova i općina te sam posve siguran kako će naši kandidati ostvariti zapažene rezultate. Na ove izbore izlazimo samostalno kao Domovinski pokret, a na našim listama naći će se mjesta i za kvalitetne nezavisne pojedince koji svojim znanjem i strašću mogu uvelike doprinijeti našem Međimurju.

Najnovije vijesti

Pročitajte više