ZBLIŽILA IH KUHAČA

Susret sudionika TV-showa ‘Večera za 5 na selu’ u Prelogu

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: Arhiva I.L.P.
- Advertisement -

Sudionici RTL-ovog showa „Večernja za 5 na selu“ okupili su se na kavi daleko od kamera, kuhanja i kuhinje u četvrtak popdne u preloškom DG Sportu-hotelu Panorama.  Obećano dobro i tarajno prijateljstvo realizirali su tako već u četvrtak, dan prije emitiranja posljednje emisije iz Zagoraja i Međimurja. Okupili  su se svi kandidati, osim  opravdano odsutnog Zvonimira.

Nisu ostali nezapaženi.- Prvi obožavatelji su nam prilazili i znate kako to obično biva započinajeli temu showa-rekla je učiteljica matematike  Ivana Lukša Peranec, a koju smo u emisiji iz Kotoribe gledali u srijedu. Tu se je našao i mali protagonist showa, njezin sin i pomagač Vito. – Bio je tu sa svojim vršnjacima koji su netom okončali nogometu selekciju za Regiju Međimurje U11 pa su se i oni s nama fotografirali- dodala je Ivana. 

Još smo čuli kako će od sada njihova okupljanja ući u tradiciju jer na taj način sklopljeno prijateljstvo, a koje je bilo protakno tremom, znojem,kuhanjem, snimanjima pa i suzama radosincama ne može se samo tako ugasiti.

Kako smo čuli jučer od Sanje, pobjednice epizode, srest će se brzo jer joj je želja da od njezine nagrade svi imaju neku koristi.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Besplatni ljetni nogometni kamp otvorenog tipa

U proteklom tjednu Nogometna škola Općine Mala Subotica organizirala...

Slika za poklon Svetoj Margareti zaštitnici mjesta

Danas već afirmirani samouki 54- godišnji  slikar Zoran Horvat Art ...

BIG JUMP 2024 Na kupalištu u Svetoj Mariji skačite i vi za rijeku Dravu!

Na kupalištu u Svetoj Mariji danas, 14. srpnja 2024....