VELIKODUŠNA DONACIJA

Suradnja Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec i Rotary kluba Prelog za dobrobit djece

Autor: Mladen Grubić Foto/Video: COO
- Advertisement -

– S neizmjernom radošću i zahvalnošću, želimo podijeliti predivne vijesti s vama. Zahvaljujući velikodušnoj donaciji Rotary Cluba Prelog, naš je Centar  sada je obogaćen s dvije izvanredne sjedalice (Special tomato Sitter) koje će znatno unaprijediti kvalitetu nastave i svakodnevni život naše djece. Donaciju su nam uručili Alen Švenda i Blažen Sabol – rekla  je s ushićenjem i zahvalnošću Dragica Benčik, ravnateljica COO Čakovec.

Ove posebno dizajnirane sjedalice, izrađene od mekanih i izdržljivih materijala bez lateksa, nude posebno oblikovanu potporu za glavu i bočne potpore koje su ključne za pravilno pozicioniranje i podršku. Otporne na pucanje i trganje, a istovremeno nepropusne za tekućine, ove sjedalice su idealne za  potrebe učenika centra, omogućavajući jednostavno čišćenje i dezinfekciju. S njihovom fleksibilnošću i mogućnošću prilagodbe svako dijete može uživati u udobnosti i potpori koja mu je potrebna.

Ravnateljica Benčik za kraj je dodala:- Zahvaljujući Rotary Clubu Prelog, naša djeca sada mogu s lakoćom istraživati svijet oko sebe, sigurna i podržana u svojim sjedalicama koje im omogućuju samostalno premještanje iz sobe u sobu. Ova donacija nije samo poklon opreme; to je poklon neovisnosti, uključenosti i bolje budućnosti za naše učenike.

Hvala vam, Rotary Club Prelog, od srca, na ovoj velikodušnoj donaciji i na neprocjenjivom doprinosu našoj zajednici! 

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Pogledajte kako je bilo ove sunčane nedjelje na Marini u Prelogu

Marina Prelog još jednog poslijepodneva bila je puna rekreativaca....

FOTO Plesne minijature

Studio suvremenog plesa “TEUTA” Čakovec, svojim plesnim kolažom, predstavio...

FOTO Lagana popodnevna šetnja uz Muru

Šetnica Svete Barbare u Murskom Središću poznata je lokacija...