DODIJELJEN JE UGOVOR O SUFINANCIRANJU

Stiže novi parket u sportsku dvoranu u Murskom Središću!

Autor: Grad Mursko Središće Foto/Video: Grad Mursko Središće
- Advertisement -

Ministarstvo turizma i sporta krajem prosinca prošle godine objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina u 2024. godini na koji je Grad Mursko Središće prijavio projekt „Rekonstrukcija sportske dvorane u Murskom Središću – zamjena sportskog poda“

Danas, 24. travnja 2024. godine gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak prisustvovao je potpisivanju i uručivanju Ugovora za spomenuti projekt u vrijednosti od 136.419,00 eura.

Sportska dvorana u Murskom Središću će tako uskoro dobiti novi sportski pod, a uskoro će se potpisati i ugovor u vrijednosti od 883.501,39 eura za kompletnu energetsku obnovu sportske dvorane – novi krov, fasada, prozori, rasvjeta, solari, toplinske pumpe te će time sportska dvorana svakako postati atraktivnije mjesto za sportske događaje, treniranje i natjecanja, a također će se time u idućim desetljećima osigurati funkcionalnost sportske dvorane i neće biti potrebe za nekim većim investicijskim ulaganjima.

Obzirom što je iz ova dva javna poziva Gradu Mursko Središće dodijeljeno više od milijun eura značajno se rasterećuje gradski proračun. Uz Grad Mursko Središće više jedinica lokalne samouprave iz Međimurske županije dobilo je sredstva pa se tako vidljivo nastavljaju ulaganja Vlade Republike Hrvatske u Međimursku županiju.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Stiže pogoršanje vremena, dijelovima zemlje prijeti tuča

N1 donosi vremensku prognozu meteorologa Bojana Lipovšćaka. Azorska anticiklona je...

U petak dijelovi Gornje Dubrave, Prhovca i Strahoninca ostaju bez struje

Iz HEP-a javljaju kako će u ponedjeljak, 20. svibnja dijelovi Gornje...

Nedjelja u Gradu rudara

Nakon subote koja je bila bogata događajima u Gradu,...