Media Creatus

Snimljene nove pjesme Krune Kamenića: Dolazi dan i Onu njenu svirajte

Krunoslav Kamenić

U razmaku u od nepunih 5 tjedana snimljene 2 nove pjesme Krune Kamenića, prva pod naslovom “Dolazi dan” za koju je tekst i glazbu napisao sam Kamenić, dok se za aranžmane u toj pjesmi pobrinuo za njega neizostavni čovjek i prijatelj Vjekoslav Magdalenić..

Pjesma je nastala kao podrška samog autora svakom čovjeku koji se u današnje vrijeme našao u nesvakidašnjoj situaciji duševne, društvene i socijalne izolacije, te je poruka same pjesme je da uz strpljivost i ustrajnost svih nas život svakog čovjeka sigurno čeka i svijetla budućnost i da će do toga sigurno uskoro i doći.

Druga pjesma naslova je “Onu njenu svirajte” autora teksta Mire Horvata te glazbe i aranžmana Vjekoslava Magdalenića uz interpretaciju Krune Kamenića. Pjesma je priča o jednoj nepovratno izgubljenoj ljubavi kakvih nažalost danas ima napretek. Posebna zahvala produkcijskoj kući “Media Creatus” i njenim vlasnicima Marku Lajtmanu i Vjekoslavu Magdaleniću na profesionalnosti i pomoći oko realizacije na obje pjesme,te prijateljima glazbenicima koji su svirali u studiju na snimanju pjesama;

DOLAZI DAN
Prateći vokali: Jadranka Krištof
Gitare: Marko Lajtman
Bas gitara: Vjeran Vidović
Bubanj: Karlo Kamenić
Sint. i Mix: Vjekoslav Magdalenić

ONU NJENU SVIRAJTE
Prateći vokali: Jadranka Krištof
Gitare i buzuki: Dragan Buca Todorović
Bas gitara: Vjeran Vidović
Perkusije: Karlo Kamenić
Sint i Mix: Vjekoslav Magdalenić

Najnovije vijesti

Pročitajte više