CILJ: POPUNITI SVE KATEGORIJE NOVIM IGRAČIMA

Škola nogometa Pušćine-Strahoninec spremna za novu sezonu

Nogometna škola Strahoninec osnovana je 2004. godine i od tada uspješno djeluje održavajući treninge za djecu šest do šesnaest godina starosti te se nastupa u četiri uzrasne skupine U9, U11, U13 i U15. Treninzi se kroz topliji dio godine održavaju na nogometnim terenima NK Strahoninec i NK Pušćine, dok sada u zimskom periodu treninge održavaju u dvorani osnovne škole Strahoninec, uz nesebičnu podršku Općine Strahoninec. Suradnja sa trenutnom trenerskom postavom počela je prije 5 godina.

U tih pet godina uspješno rade na individualnom razvoju igrača u cilju da se individualna kvaliteta pojedinog natjecatelja prepozna i ugradi u ekipnu što je garancija postizanja rezultata, stvaranje ekipnog duha i „fair-play-a“.

Svake godine se organizira druženje roditelja i igrača gdje se vidi puna podrška roditelja kao vrlo važnog dijela razvoja djece u sportu. Tu je potrebno spomenuti da su roditelji odigrali dvije utakmice pa tako su se mame okušale protiv uzrasta U9, a tate U11, rezultat je bio sporedna stvar, a situacija na terenu je bila odlična. 

Što se tiče sportskih rezultata kvaliteta rada je vidljiva te je u sezoni 2018/2019 ekipa U11 osvojila naslov prvaka Međimurske lige. Svi uzrasti su vrlo konkurentni u svim kategorijama županijskog natjecanja te je primarni cilj sada popuniti sve kategorije novim igračima. Također, na kraju godine svi igrači dobili su novu opremu te su spremni za novu sezonu.

Najnovije vijesti

Pročitajte više