Šest mladih obitelji od Općine Sveta Marija dobilo po 30.000 kuna!

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U prostorijama Općine Sveta Marija okupili su se predstavnici šest obitelji kojima je Općina dodijelila po 30.000 kuna za rekonstrukciju/novogradnju nekretnina u koje se namjeravaju skućiti. U ime Općine Sveta Marija ugovore je potpisala općinska načelnica Đurđica Slamek.

-Na natječaj se prijavilo sedam kandidata, ali jedan nije ispunjavao uvjete propisane natječajem te je poticaje dobilo njih šestero. Uvijek rado napominjem da je taj projekt jedan od najvažnijih jer se pokazalo da mladima mnogo znači i da ima utjecaj na ostanak mladih u našoj sredini. Naime, što će nam objekti i izgrađena infrastruktura u koju se dosta ulagalo, a ulagat će se i nadalje, posebno aglomeracije, ako neće biti mladih u našim selima – kazala je Slamek.

U ime onih koji su dobili pomoć, načelnici i njezinom zamjeniku Ivici Kočišu zahvalio se Mirko Gašparić rekavši da im puno znače dobivena financijska sredstva i da je jako zadovoljan što se mladima pomaže u gradnji/rekonstrukciji njihovih stambenih objekata te da je sretan što se zaista prepoznaju potrebe mladih obitelji.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Prvo ocjenjivanje pokazalo visoku kvalitetu žganica

Znano je, od davnine, da su žganice međimurskih žganičara...

Još jedna donacija američkih Hrvata kotoripskim udrugama

Zajednica Hrvata u Americi je mnogobrojna, a u gradu...

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024....

Humanitarni koncert „U spomen na Gustija Draksara“

Humanitarna udruga Fijolina i obitelj Petrović, uz suorganizaciju HDS...