KRALJ BALADE U SUSJEDNOJ KOPRIVNICI

Saša Matić oduševio publiku svojim prvim koncertom u Koprivnici

Autor: Medjimurski.hr Foto/Video: Dario Horvat
- Advertisement -

Saša Matić raspjevao prepunu Sportsku dvoranu Josip Samaržija BEPO

Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najljepših muških vokala ovih prostora, Saša Matić, pred prepunom Sportskom dvoranom Josip Samaržija BEPO, održao je svoj prvi solistički koncert u Koprivnici.

Miljenik regije, za čije se nastupe nerijetko traži karta više, Koprivničane te fanove iz Međimurske i susjednih županija te njihove goste počastio je bezvremenskim hitovima, koji ga već dugi niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice. Balade poput ‘More tuge’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘Samo ovu noć’, ‘Kralj izgubljenih stvari’, ‘Sto svirača’, ‘Idemo anđele’ te ‘Poklonite mi nju za rođendan’, osigurale su mu epitet ”kralja balada”, a sve njih i mnoge druge sada su u Koprivnici imali prilike po prvi puta čuti i uživo.

Ni njih, kao ni publiku diljem drugih gradova i država, Sašin prepoznatljiv vokal nije ostavio ravnodušnim, a potvrdile su to i višeminutne ovacije tijekom koncerta.

S obzirom kako je ovo bio prvi Sašin koncert u Koprivnici, bila je ovo sjajna prilika da publika u samo jednoj večeri doživi presjek Sašine bogate glazbene karijere, kroz retrospektivu mnogobrojnih hitova.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još