SVESTRANI DUO

Sale i Niko dogurali do polufinala, a onda dali priliku drugima da žive

Saša Štefić- Sale dobro je poznat svima u Donjoj Dubravi, pa i mnogo šire. U estradnim i košarkaškim krugovima ne znaju ga, možda, samo oni najmlađi, dok se generacija srednjih godina dobro upoznala s njegovom svestranošću. Mnogo manje znamo o mladiću do njega. Poznaju ga tek Donjodubravčani, ali i nogometni simpatizeri Slaven Belupa iz Koprivnice, posebice selekcije U-17, a

Otkuda njih dvojica u košarkaškom dresu? Osim što pjeva i svira, Saša je bio i ostao „prim“ košarkaš KK „Dubravčan“, ali i za svojeg maldog suigrača ima samo riječi hvale.

U svom stilu Šaša, uz puno šale, objašnjava.

-To je moj nećak Niko Štefić . Osim što igra nogomet, odlično igra i košarku, hvali ga Sale. Zajednička fotografija nastala je na Krbulji , tijekom nedavnog Streetball turnir na kojem je ovaj dvojac stigao čak do polufinala.

-Pokazali smo da znamo i predali drugima da se bore za prvaka, govori Sale i dodaje kako su se natjecali pod imenom Asfaltna baza.

Osim košarkaškog sporta, Sale postiže dobre rezultate i u kuglanju, a nije loš ni u tenisu.

Šira javnost Sašu posebno pamti kao sudionika RTL-ovog showa pod nazivom “Farma, more i maslina”, gdje je bio među 14 natjecatelja.

O sebi će reći kako je prava osoba za napraviti spontanu zabavu, a njegov životni moto glasi: „Živi i pusti druge da žive.“ Možda su, držeći se mota i odustali od natjecanja dajući priliku da ga drugi osvoje.

Najnovije vijesti

Pročitajte više