OVO JOŠ NISTE VIDJELI!

Sada sva Cmrečnjakova vina možete kupiti i na jedinstvenom vinomatu, i to svakodnevno od 8 do 22 sata!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Kod njih se uvijek nešto događa, ide se naprijed, a po mnogo čemu prednjače u svjetskim trendovima. Naravno, riječ je o obitelji Cmrečnjak iz Svetog Urbana, našim najvećim, najpoznatijim i najkvalitetnijim vinarima.

Tako su i ovih dana kod nove Vinoteke i vinarije u Svetom Urbanu postavili i pustili u rad jedinstven automat za prodaju vina. I to ne bilo kakav.

-Riječ je o vinomatu talijanske proizvodnje, koji je prikazan na austrijskom sajmu i mi smo ga odmah kupili. On je tu da popunjava one trenutke kad je vinoteka zatvorena, odnosno nedjeljama i praznicima. U vinomatu su na ponudi sva naša vina, u buteljama ili litarskim bocama, mineralna voda, čaše i otvarači za boce. Osim toga, mogu se kupit i vina u kartonima od po 6 butelja. Evo, već prvog dana predvečer došli su gosti, kupili butelje i čaše, popeli se na lijepo uređenu terasu iznad naše vinoteke, sjeli za stol i uživali u vinu i pogledu na Mađerkin breg i prekrasnu prirodu – kaže vlasnik Rajko Cmrečnjak, poznati i priznati vinski znalac, i dodaje:

-Kupnja je jednostavna. Ubaci se novac, odabere artikl, ukuca njegov broj i – gotovo. Već ste posluženi. Cijene vina su identične kao i u našoj vinoteci. Na vinomatu se može plaćati papirnatim eurima, metalnim, ali i karticama. Računi su, naravno, fiskalizirani – ističe Rajko Cmrečnjak.

Treba dodati da je ovo jedini takav vinomat u Hrvatskoj i jedan od rijetkih u Europi. Pod stalnim je video nadzorom, a domaćini dodatno nadziru kako maloljetne osobe ne bi dolazile u prostor automata za vino i kršile zakon.

Inače, Cmrečnjakova vinarija i vinoteka rade od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati i subotom od 8 do 18 sati. Vinomat, odnosno automat za prodaju vina svoju uslugu pruža svakodnevno (radnim danom, nedjeljama i praznicima) od 8 do 22 sata, a noću se isključuje.

Dođite, isprobajte, kušajte i uživajte!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još