PONOS NAŠEG MEĐIMURJA

Regionalno prvenstvo u paraplivanju: Jakša Mislović osvojio dva srebra i zlato

Kvalitetan i predan rad u Čakovečkom plivačkom klubu dolazi redovito na naplatu na različitim natjecanjima. Još jedna u nizu potvrda toga stigla je s Otvorenog regionalnog prvenstva u paraplivanju koje je početkom lipnja održano u Zadru. Boje ČPK-a na tom paraplivačkom natjecanju branio je Jakša Mislović.

Regionalno prvenstvo bilo je održano u 25 metarskom bazenu “Višnjik”, a organizator je bio Plivački klub Zadar. Osim paraplivača iz cijele Hrvatske nastupili su i natjecatelji iz Bosne i Hercegovine te iz Slovenije. U jutarnjem dijelu natjecanja plivalo se sedam disciplina dok se poslijepodne plivalo šest disciplina.

Svaki plivač imao je pravo nastupa u dvije discipline u jutarnjem te dvije u poslijepodnevnom dijelu. Svojim sjajnim nastupima Jakša je osvojio zlato na 50 metara slobodno i dva srebra; 50 prsno i 100 leđno.

Trenerica Sara Čuka, koja je pratila mladog Mislovića izjavila je kako su osim osvojenih medalja poboljšana isplivana vremena. „Poboljšao je svoje prijavljene rezultate i time pokazao kako se trud i rad itekako isplate” kazala je Čuka i dodala kako i u budućnosti od njega očekuje daljnji napredak.

Jakša Mislović:

  • Zlato u disciplini 50 metara slobodno
  • Srebro u disciplini 50 metara prsno
  • Srebro u disciplini 100 metara leđno

Najnovije vijesti

Pročitajte više