INTERAKTIVNA WEB PREDAVANJA

‘RASTIMO ZAJEDNO’: Komunicirajte s drugima i postanite bolji roditelj za svoje dijete

Dječji vrtić Cipelica organizira i provodi interaktivna web predavanja Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ tijekom mjeseca ožujka.

„RZ mini“ interaktivna web predavanja su predavanja koja su u Centru za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ osmišljena kako bi se pružila podrška roditeljima u vrijeme kada epidemiološke mjere ne dopuštaju uobičajeno djelovanje u vrtićima u kojima se kontinuirano organiziraju predavanja ili radionice s roditeljima. Ova predavanja su modificirani oblik nekih sadržaja koji se provode u Programu „Rastimo zajedno“. Odabrano je nekoliko tema relevantnih za roditeljstvo i dječji razvoj.

Cilj „RZ mini“ interaktivnih web predavanja je omogućiti učenje, druženje i razmjenu ideja o važnim roditeljskim pitanjima kao npr. o postavljanju granica u odgoju i igri.

Predavanja su namijenjena roditeljima djece rane i predškolske dobi i besplatna su za roditelje.

Predavanja će se održati u terminima i s temama navedenima u tablici.

DatumTemaPredavač
22.03.2021. 17.30 satiTrebaju li djeca granice?  Eleonora Glavina, stručni suradnik psiholog savjetnik
30.03.2021. 18.00 satiSamo se igra?!Eleonora Glavina, stručni suradnik psiholog savjetnik Sanja Solak, odgojitelj mentor

Predviđeno vrijeme trajanja je 60 do 90 minuta, ovisno o temi.

Predavanje „Samo se igra?!“ održati će se u 30.3.2021. u 18.00 – 19.00 (19.30) sati putem ZOOM aplikacije. Roditelji mogu pratiti predavanje putem linka: https://zoom.us/j/95342359190?pwd=cm1pbTUvVS9zamlkRFN5emdIKzNoQT09

Link će biti objavljen  i na web stranici vrtića.  

Predavanje će održati dugogodišnje voditeljice Programa radionica za roditelje „Rastimo zajedno“, Eleonora Glavina, stručni suradnik psiholog savjetnik i Sanja Solak, odgojitelj mentor.

U želji da nam se pridružite kako bismo zajedno saznali nešto više o važnosti igre za dječji razvoj, srdačno Vas pozdravljaju voditeljice interaktivnih web predavanja „RZ mini“.

Najnovije vijesti

Pročitajte više