Općina Mala Subotica

Radovi na dječjem igralištu u Držimurcu – Strelcu su pri kraju

Dolaskom ljepšeg vremena, ponovno su pokrenuti radovi na uređenju novog dječjeg igrališta u Držimurcu – Strelcu.  Načelnik općine Mala Subotica Valentino Škvorc obišao je radove koji su ušli u samu završnicu, te se očekuje još samo postavljanje ograde i podloge između igrala.  

Načelnik Škvorc napomenuo je kako će se stara igrala koja su dosad bila postavljena na to mjesto preseliti kod udruge ŠRD Klen iz Držimurca – Strelca, te upotpuniti njihov sadržaj.  Otvorenje dječjeg igrališta očekuje se krajem idućeg tjedna. 

Ovim projektom, općina Mala Subotica postavila je u svako naselje dječje igralište, te tako osigurala uvjete za sigurnu igru, druženje, rast i razvoj djece, te doprinijela povećanju socijalizacije te međusobnog povezivanja djece i mladih, istaknuo je načelnik Valentino Škvorc.  

Sveukupna vrijednost projekta je 554.148,75 kn, od čega 300.000,00 kn sufinancira LAG Međimurski doli i bregi iz mjere 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”, dok ostatak od 254.148,75 sufinancira općina Mala Subotica. 

Najnovije vijesti

Pročitajte više