TJEDNA PROGNOZA

Promjenjivo vrijeme nas očekuje i na početku ovog tjedna

Ponedjeljak nam donosi puno oblaka, mjestimice s malo kiše ili pljuskovima. Moguća su i kraća sunčana razdoblja, ali ipak će dominirati oblaci. Puhat će slab do umjeren istočni vjetar, a najviša temperatura između 17 i 19°C.

Utorak će biti malo povoljniji. Više sunčanih razdoblja, ali ni danas neće biti potpuno stabilno. Poslijepodne će uz jači razvoj oblaka mjestimice biti kiše ili pljuska s grmljavinom. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna vjerojatno oko ili malo iznad 20 Celzijevih stupnjeva.

Za srijedu situacija izgleda malo bolje pa bi se, uz malo sreće, dan provukao suho. Bit će puno sunca uz umjerenu naoblaku i malo toplije pa će dnevni maksimalac vjerojatno prijeći 20 Celzijevih stupnjeva. Jedino će jutro biti prohladno uz mjestimičnu kratkotrajnu sumaglicu.

Četvrtak će biti djelomično sunčan uz južinu i još malo topliji. U drugom dijelu dana, osobito navečer, opet raste mogućnost za kišu ili pljuskove s grmljavinom. Temperatura će biti sasvim ugodna, između 22 i 25 Celzijevih stupnjeva.

U petak ujutro još mjestimice pljuskovi, a zatim će tijekom dana biti više sunčanog i suhog vremena. Temperatura zraka vjerojatno će biti nekoliko stupnjeva niža nego u četvrtak.

Čini se da bi nam i vikend zadržao slične vremenske uvjete. U subotu većinski suho uz povremeno više oblaka, a bit će i više vjetra. Puhat će umjeren do jak jugozapadni vjetar. Jutro toplije, a dnevna temperatura između 21 i 24 Celzijeva stupnja. U noći na nedjelju može pasti malo kiše ili pljusak. Nedjelja promjenjivija i koji stupanj svježija.

Na kraju napomena da je dobro redovito pratiti prognozu i na našem portalu, mobilnoj aplikaciji ili Twitteru jer su moguće i promjene u odnosu na ovu prognozu. Preporučamo da pratite i našu Facebook stranicu „Kad će Kiša”. (Prognozu napisao: Kristijan Božarov. Za detaljniju vremensku prognozu slobodno nazovite 060-555-555. Cijena 3,49 KN/min. iz fiksnih te 4,78 KN/min. iz mobilnih mreža. Davatelj usluge: HT d.d., Savska cesta 32, Zagreb, info tel. 0800-1234, prognoza izrađena 23.5.)

Najnovije vijesti

Pročitajte više