KRVAVI USKRS

Prijetio mu i udarao ga pepeljarom, pa se vratio u njegovu kuću s pojačanjem

Marijan Susenj/PIXSELL

U nedjelju 4. travnja oko 14 sati u ugostiteljskom objektu na području općina Štrigova, 25-godišnjak s područja općine Štrigova prijetio je nasilnim radnjama 23-godišnjaku te ga rukama više puta udario u predjelu glave i tijela te ga gađao pepeljarom.

Potom je 25-godišnjak oko 18 sati i 45 minuta  došao na adresu osobe koju je prethodno napadao sa još nekoliko mladića te mahao nožem te prijetio ubojstvom 23-godišnjaku i njegovu ocu, dok su ostali prijetili palicama, javljaju iz Policijske uprave međimurske.

Nakon toga počinitelji su se udaljili iz dvorišta i putem na makadamskoj cesti blizu te kuće sreli drugog 23-godišnjaka s područja općine Štrigova te su ga uhvatili i izvukli iz vozila i izudarali po glavi i tijelu. Nakon toga su ga bacili na zemljano tlo i nastavali udarati nogama. Taj 23-godišnjak je srećom zadobio lake tjelesne ozljede.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak počinio tri kaznena djela Prijetnja te je uhićen nakon čega će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok se kriminalistička istraživanja nastavljaju – stoji u priopćenju.

Najnovije vijesti

Pročitajte više