ZABAVA JE GARANTIRANA

Prijavite se na natjecanje u kuhanju graha na 2. Grahijadi u Goričanu!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: Općina Goričan
- Advertisement -

Udruga dragovoljaca i veterane domovinskog rata – PMŽ Goričan i Općina Goričan pozivaju vas na 2. „Grahijadu“ na Šudericu u Goričan povodom obilježavanja 29. obljetnice VRO „Bljesak“, u subotu, 4. svibnja 2023. godine. Prijavite se na natjecanje u kuhanju graha, uživajte u prekrasnom okolišu u naljepšem općinskom parku Šuderici i zabavite se!

Okupljanje ekipa „Grahijade“ bit će od 9.30 do 10 sati. Početak kuhanja je u 10.30 sati, a završetak u 13.30 sati, nakon čega slijedi ocjenjivanje, proglašenje rezultata i podjela graha.

Za natjecanje je potrebna ekipa od minimalno tri natjecatelja, a organizator osigurava špek, grah, luk i pregače. Ekipa sa sobom mora donijeti 10-litarski kotlić, plinsku bocu te ostalo potrebno povrće i začine.

Rok za prijavu na natjecanje u kuhanju graha je 27. travnja, na mobitel 099 47 48 126 (predsjednik UDVDR PMŽ Goričan Mario Harmicar).

– Pozvane su udruge iz cijele Hrvatske, a mogu se prijaviti i pojedinačne ekipe s najmanje tri natjecatelja – rekao je Mario Harmicar i dodao da su se zasad prijavile 56. samostalna bojna iz Kutine, UHDDR Sveta Nedjelja, UHDDR Budaševo…

Prijavite se!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

U petak dijelovi Gornje Dubrave, Prhovca i Strahoninca ostaju bez struje

Iz HEP-a javljaju kako će u ponedjeljak, 20. svibnja dijelovi Gornje...

Ne propustite sutrašnju prvu samostalnu predstavu Enisa Bešlagića u Centru za kulturu Čakovec!

Enis Bešlagić, kazališni i televizijski glumac te prepoznatljivo regionalno...

Sutra u Čakovcu prva svibanjska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

GDCK Čakovec, u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijskom...