Priča ima toliko da ne bi stale u jednu knjigu

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U utorak je iz svoje lučice podno donjovidovskog mosta riječnim putem do Aljmaša u 4 čamca krenulo 20 hrabrih  nautičara.

-Nakon 4 dana plovidbe do Aljmaša priča i dogodovština ima toliko da ne bi stale u knjigu. Reći ćemo samo kako je bilo prelijepo i nezaboravno, a naravno svemu tome išlo je u prilog  sunčano i toplo vrijeme koje nas je pratilo od 250 kilometra, pa sve do onog nultog kod ušća u Dunav, ispričao nam je jučer Darko Vugrinec, tajnik MNK Vidovski zlatari koji su putovanje organizirali.

-Ustajalo se s prvim zrakama sunca, plovilo se u prijepodnevnim satima kako bi što više vremena ostalo za kupanje i druženje. Svaku večer pripremala se zajednička večera za sve “dravoplovce”, bilo je tu svega od roštilja, lovačkog bograča, graha, pa čak i medenjaka njihovih vidovskih licitara da se ne zaboravi okus doma, opisuje nam putovanje Vugrinec.

Članovi ove ekspedicije iskoristili su priliku i za posjet središtu Osijeka, kraj kojeg su plovili, te razgledali njegove znamenitosti. Darko je za kraj oduševljeno dodao.

-Ovog puta na spustu nam se pridružio i popriličan broj onih kojima je to bilo prvi puta i nakon 4 nezaboravna dana imali su samo jedno pitanje. Kada se ide sljedeći put?

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još