Predstavnici OPG-a Majcen održali prezentaciju o proizvodnji povrća za Podravku

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

U suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. te njenim Projektnim uredom za EU fondove, predstavnici OPG-a Majcen u četvrtak, 11. ožujka, su u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec održali prezentaciju na temu proizvodnje povrća za prehrambenu industriju Podravka d.d. PJ Kalnik Varaždin.

Prezentaciji su se odazvali potencijalni kooperanti s područja Ivanca, Klenovnika, Gornje Voće, Višnjice, Budislavca i drugih mjesta, dok će građani koji zbog određenih razloga nisu mogli doći u Ivanec, ali su zainteresirani za proizvodnju povrća, prezentaciju i ostale materijale naknadno preuzeti.

Nakon što je okupljene uvodno pozdravio predstavnik Projektnog ureda Marko Krobot, prezentaciju (u kojoj je naglasak bio na proizvodnji kornišona) održao je Goran Majcen te ih obavijestio o svemu što trebaju znati – obradi tla, sjetvi, načinu njege nasada, berbi i isporuci, otkupnim cijenama, osiguranja repromaterijala, visini ulaznih ulaganja itd.

Skupu je nazočila i predstavnica Croatia osiguranja Gordana Habek, koja ih je informirala o mogućnosti osiguranja nasada od vremenskih neprilika.

Svi ostali građani zainteresirani za uključivanje u proizvodnju povrća za Podravku pozvani su da se jave direktno OPG-u Majcen na tel. 099 498 90 86 ili 099 527 05 93, uz napomenu da će preuzimanje sjemena biti moguće do 20. travnja.

Organiziranje i logistička pomoć u održavanju ove prezentacije način je na koji Grad Ivanec i Poslovna zona pružaju potporu OPG-ovima u promidžbi njihove djelatnosti.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još