Povremeni kupci su još uvijek zbunjeni (2)

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Na naš jučerašnji napis pod nazivom „Povremeni kupci su još uvijek zbunjeni“, istoga dana navečer reagirali su u gradskoj upravi odakle nam je posredstvom Davida Vugrinca, pročelnika Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću Grada Čakovca, stigla reakcija u kojoj stoji: 

-I u Gradskoj upravi uvidjeli smo navedeni problem, a gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini protekli je tjedan sazvala sastanak kako bi se ta situacija što prije riješila. Prema onome što je prezentirano, početkom idućeg tjedna počet će uklanjanje kioska koji su bili privremeno postavljeni iza stambene zgrade u Ulici Valenta Morandinija tijekom trajanja radova na rekonstrukciji tržnice, navodi Vugrinec.

Kako je rekao direktor ČAKOM-a Ivica Perhoč razlog što, mjesec dana nakon otvaranja obnovljene tržnice, kiosci još uvijek nisu uklonjeni je što dvije mesnice još uvijek nisu ušle u nove prostore. Naime, zbog dodatnih radova na uređenju kioska na Gradskoj tržnici, još uvijek rade na staroj, privremenoj lokaciji, a zbog tehničkih problema vezanih uz strujne priključke prazne kioske nije bilo moguće ukloniti.

No, ti su problemi riješeni, tako da će se ostali kiosci maknuti početkom idućeg tjedna. Kiosci s mesnicama ostati će još neko vrijeme, otprilike do početka kolovoza, do kad bi trebali završiti radovi na preuređenju prostora na novoobnovljenoj tržnici. Tako dugo dok na parkiralištima budu ti kiosci, stanari zgrade u Morandinijevoj moći će svoja vozila parkirati besplatno na parkiralištu MTČ-a, stoji u priopćenju.

Raduje ova žurna reakcija Grada Čakovca jer im je cilj što bolje informirati javnost, a pišući o ovoj temi mi smo jučer prijepodne i sada samo bili u službi građana.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još