ICO VURIKE OBEĆAO!

Poštenom nalazniku Dinamovog prstena pozamašna novčana nagrada!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Arhiva I.V.
- Advertisement -

Prije dva dana pisali smo kako je poznati međimurski fotokroničar Ivo Vurušić iz Šenkovca, poznat pod pseudonimom Ico Vurike, zagubio svoj prsten s grbom Nogometnog kluba “Dinamo” Zagreb. Više od matrijalne, Dinamov prsten iz 1967. godine za Vurušića ima emotivnu vrijednost, tim više što je to vjerojatno jedini takav prsten u Međimurju. S obzirom da prsten još nije nađen, Vurušić nudi pozamašnu novčanu nagradu poštenom nalazniku.

Kako je ostao bez prstena?

-Bio sam u Domu zdravlja u Čakovcu i na odlasku otišao u WC oprati ruke. Skinuo sam prsten s Dinamovim grbom, oprao ruke i otišao. Prsten je ostao na polici uz umivaonik. Vratio sam se u roku jednog sata ali prstena nije bilo. Alarmirao sam medicinske sestre, zvali smo čistačicu, ali ništa. O prstenu ni traga, ni glasa – kaže Ico Vurike.

-Ponavljam, nudim novčanu nagradu onome tko mi vrati prsten, jer mi zaista puno znači kao članu Dinama još od 1967. godine. Na njemu je grb mojeg najdražeg kluba i lako je prepoznatljiv. Kontaktirao sam i zlatarne ako se tko pojavi za prodaju da me nazovu – ističe Vurušić.

Znate li nešto o ovom prstenu (na slici) ili ste ga vidjeli, javite na broj mobitela 098 205 074. Čeka vas poprilična novčana nagrada!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još