NASTAVLJA SE KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Policija iznijela detalje o nesreći kod Galerije Sjever, tri osobe su prevezene u ŽB Čakovec

Autor: medjimurski.hr Foto/Video: PU međimurska
- Advertisement -

Jučer, 12. prosinca oko 15:20 sati u Čakovcu, 48-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, upravljao je pristupnom cestom parkirališta trgovačkog centra u Svetojelenskoj ulici. Pritom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je na ravnom dijelu kolnika vozilom skrenuo na površinu za kretanje pješaka, kojom prilikom je prednjim bočnim dijelom automobila udario u zid trgovačkog centra i tijelo 70-godišnjeg pješaka, javljaju iz PU međimurske.

– Nakon udara došlo je do odbacivanja pješaka na kolnik, dok se vozač nastavio kretati spomenutom prometnicom. U nastavku kretanja nailaskom na zavoj zbog neprilagođene brzine vozilom je izletio izvan kolnika na travnatu površinu te je uslijed uzbrdice došlo do podizanja vozila u zrak. Uslijed opisane situacije prednjim dijelom automobila udario je u bočni dio osobnog automobila, austrijski nacionalnih oznaka, kojim je kolnikom Ulice Globetka, upravljao 62-godišnji državljanin R. Austrije. Nakon udara došlo je do zanošenja oba vozila na kolniku.

Ozlijeđeni 70-godišnji pješak i 62-godišnji vozač automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se njihove ozljede naknadno okvalificirati. Naknadno je i 48-godišnji vozač prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan – stoji u priopćenju.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanog događaja.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još