POBIJEDILA JE LJUBAV!

Pobjednici TV showa ‘Brak na prvu’? Čakovčanka Mura Klara i Zagrepčanin Marko

Autor: Hana Batcha Frančić/RTL Foto/Video: RTL
- Advertisement -

Večeras u 21.15 sati na RTL-u emitirat će se posljednja epizoda ove sezone TV showa „Brak na prvu“. Od parova koje su spojili u ovom sociološkom eksperimentu, pobijedio je samo jedan, a to je Međimurka Mura Klara (25), medicinska sestra iz Čakovca i Marko (36), monter iz Zagreba, koji su TV brak odlučili pretvoriti i u stvarnost. U ovom showu nema novčane nagrade, pobjeda je – ljubav. Zaista, nema veće nagrade od pronalaska srodne duše!

Zaljubljeni par izazvao je, naravno, i veliku medijsku pozornost, a u jučerašnjoj epizodi parovi su posljednji put sjeli pred stručnjake i otkrili svoje emocije, a svi su bili jako uzbuđeni kad su gledali snimke svojih vjenčanja i prve dojmove o partnerima. Iako se Mura Klara i Marko na prvu i nisu baš svidjeli jedno drugome – Mura Klara je pomislila kad ga je prvi put vidjela kako on nije njezin tip, a on je pomislio „Što je meni ovo trebalo?!“ – s vremenom su se upoznali, zbližili, zaljubili i čak zaručili!

Mura i Marko su u jučerašnjoj epizodi pričali o svojim zarukama, kako uživaju jedno u drugome te kako im je teško zbog razdvojenosti (Marko radi u inozemstvu), ali kako znaju kako će to prebroditi. 

– Samo gledamo prema naprijed i mislimo da je to to – komentirali su, a potom su svi pogledali snimku njihove bračne avanture. Marku je to bilo jako emotivno gledati i nije znao što da kaže osim da im se dogodila velika ljubav. Iskreno smatra da je naučio da se ljudi ne osuđuju na prvu i zato smatra da su uspjeli. 

Nakon zaruka, u intervjuu za RTL rekli su kako se osjećaju ispunjeno, kako će Marko još neko vrijeme raditi u inozemstvu a zatim se vratiti u Hrvatsku kako bi započeli zajednički život. 

Večeras pogledajte zadnju epizodu četvrte sezone ‘Braka na prvu’ u 21.15 na RTL-u. Čestitamo Muri Klari i Marku!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još