NESREĆA U VARAŽDINU

Pijani vozač automobilom udario u prometni znak i policijski kombi

U srijedu, 31. ožujka oko 21.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, javljaju iz Policijske uprave varaždinske.

– Muškarac starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.62 promila Zagrebačkom ulicom u smjeru Ulice Frana Supila. U jednom je trenutku vozilom prešao ulijevo van kolnika na središnji fizički odvojak te prednjim dijelom vozila udario u metalni prometni znak. Vozilo je uslijed udara odbačeno na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u lijevi bočni dio policijskog kombi vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnja policijska službenica. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te 49-godišnji policijski službenik iz policijskog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno – stoji u priopćenju.

Promet navedenom dionicom ceste se za vrijeme trajanja očevida sve do 23 sati, odvijao obilazno uz regulaciju policijskih službenika.

Najnovije vijesti

Pročitajte više