RIJEČI ZAHVALE

Perica Hajdarović je novi-stari načelnik Općine Podturen, povjeren mu još jedan mandat

Perica Hajdarović

Žitelji Općine Podturen na lokalnim su izborima 2021. godine povjerenje ukazali novom-starom načelniku Perici Hajdaroviću. Pismo zahvale objavio je na Facebook profilu, a mi ga prenosimo u potpunosti:

“Dragi žitelji općine Podturen, HVALA VAM! Hvala vam svima koji ste izašli na izbore! Općina Podturen danas je pokazala da radimo dobro i da ju vodimo u pravom smjeru, a tako ćemo i nastaviti dok ne ispunimo svaku zakazanu točku programa. To što ste mi ukazali svoje povjerenje za još jedan mandat ujedno je i velika odgovornost. Obećajem vam da ću u naredne četiri godine biti načelnik svakog stanovnika naše općine, da ću ispraviti eventualne pogreške iz prvog mandata, da ću općinu voditi hrabro i pošteno – za boljitak svakog našeg mještanina. Zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i program koji smo napravili, zahvaljujem svim ljudima koji su bili uz mene kad je bilo najteže. Zahvaljujem svim biračima, posebno onima koji su meni dali svoj glas.

Zahvaljujem ljudima koji su stali uz mene, koji su na listi HDZ-a za Vijeće i koji su me podržali da budem njihov kandidat za načelnika.Zahvalu upućujem svim prijateljima koji su mi pomogli u kampanji, koji su nosili letke, lijepili plakate, izradili mi fotografije…Ako sam nekoga izostavio, upućujem mu iskrenu ispriku. Posebno želim zahvaliti svojoj djevojci/dragoj Anđeli koja mi je bila najveća podrška i najveći motivator da se kandidiram jer bez nje, vjerujem, ne bi bilo moje kandidature. Također želim zahvaliti cijeloj svojoj obitelji koja je uz mene bila sve vrijeme. Hvala svima. Čestitam svojim protukandidatima Franji i Mirjani koji su se borili hrabro, ali danas su ljudi odlučili podršku dati meni. Hvala biračima koji su glasali za njih, ali vrijeme je da svi zajedno krenemo raditi za boljitak svakog žitelja općine Podturen.Kako bi nam svima bilo bolje, s radom nastavljamo već sutra!” – napisao je Hajdarović.

Najnovije vijesti

Pročitajte više