POU ČAKOVEC

Paint ‘n’ Sip – Prijavite se na radionicu i slikajte uz koktel u mraku!

Autor: Pučko otvoreno učilište Čakovec Foto/Video: Pučko otvoreno učilište Čakovec
- Advertisement -

Radionice Paint ‘n’ Sip Pučkog otvorenog učilišta Čakovec savršeno spajaju umijeće pripreme koktela s kreativnim izražavanjem kroz slikanje, o čemu svjedoče sudionice prošlotjedne radionice. Ta se radionica održala pod maskama, u ugodno zamračenom ambijentu, koristeći boje koje svijetle u mraku. U petak, 9. veljače, stručni voditelji Goran Žižek te Rusa Trajkova, zajedno s polaznicama radionice, prigodno su se maskirali u duhu fašnika.

Da bi atmosfera ostala magična, prigušili su svjetla i, nakon što su izradili koktele, prionuli slikanju koristeći boje koje svijetle u mraku. Kako im je bilo na ovom magičnom kreativnom i umjetničkom putovanju, možete vidjeti u nastavku.

Radionica Paint ‘n’ Sip održava se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, u prostorijama Učilišta na adresi Kralja Tomislava 52, Čakovec. Na radionici, pod stručnim vodstvom mentora i učitelja ugostiteljskog posluživanja, Gorana Žižeka, naučit ćete pripremati koktel i imati priliku čuti predavanje o osnovama pripreme koktela. Potom slijedi kratko predavanje o tehnikama slikanja i upoznavanje sa slikarskim priborom, pod vodstvom likovne i grafičke umjetnice, Ruse Trajkove. U opuštenoj atmosferi, sami ćete naslikati sliku i otkriti umjetnika u sebi! Prethodno slikarsko iskustvo nije potrebno, a tijekom slikanja imat ćete stručno vodstvo. Po završetku radionice, ponijet ćete sa sobom izrađenu sliku i skriptu o osnovama pripreme koktela s receptom za koktele izrađene na radionici. Trajanje radionice je 3-3,5 sata, a cijena je 30 eura po sudioniku.

Fotografije prethodnih radionica, kao i informacije o načinu prijave, možete pronaći na https://pou-cakovec.hr/obrazovanje-odraslih/ostali-obrazovni-programi/radionica-paint-n-sip/.

Informacije i upisi na 040/395-236 ili Info@pou-cakovec.hr Požurite s prijavama! Broj mjesta je ograničen!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Kotoripski kulturnjaci sumirali prošlogodišnji rad

U subotu, 24. veljače održana je redovna godišnja izvještajna...

Međimurskom sportu ove godine 889.000 eura

Međimurski sport ove će godine raspolagati s 889.000 eura....

Uređaj za mamografiju je u funkciji

Iz Županijske bolnice Čakovec javljaju kako je uređaj za...