POČINJE SEZONA MASKENBALA

Ove nedjelje, 29. siječnja, Podturenski fašnik uz zabavu i koncert grupe Vulkan!

Autor: Hana Batcha Frančić Foto/Video: KUD Podturen, FB Vulkan
- Advertisement -

Bliži se veljača, a s njom i sezona fašnjaka, a među prvima, već ove nedjelje, 29. siječnja 2023. godine, očekuje nas maskenbal u Podturnu. Općina Podturen i KUD Podturen taj dan s početkom u 15 sati organiziraju 21. Podturenski fašnik.

Fašnik započinje povorkom koja kreće ispred trgovine Kitro u Podturnu u 15 sati, dok će u 17 sati održati velika zabava za sve u Društvenom domu u Podturnu, uz veliku gastronomsku ponudu (neće manjkati kobasica!) i živu glazbu – koncert grupe Vulkan! Za sve maškare osigurani su i besplatni čaj, kuhano vino, sokovi i krafne, a očekuje se velik odaziv mještana, ali i maškara iz susjednih a čak i udaljenijih općina, jer ovakav se fašnik jednostavno ne propušta.

Vulkan

– Već imamo prijavljenih 17 maskiranih grupa iz Novog Sela na Dravi, Turčišća, Domašinca, Zasadbrega, Štefanca, Sračinca, Murskog Središća, Cestice, Petrijanca te s područja općine Podturen: Udruga žena Sivica, Udruga „Sport za sve“ Ferketinec Miklavec, Udruga Turen, KUU Čaplja, OŠ Podturen te dječji vrtići iz Sivice i Podturna – rekla je predsjednica KUD-a Podturen Marjana Bogdan.

Dođite, maskirajte se i zabavite!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još