PRVA MEĐIMURSKA POSLOVNICA PAMETNE KUPNJE ODUŠEVILA ČAKOVČANE

Otvoren Eurospin Čakovec!

Međimurska županija postala je dom nove Eurospin trgovine u Hrvatskoj. Popularni diskontni lanac talijanskih korijena smjestio je svoju trinaestu trgovinu na adresu Obrtnička 2 te otvorio vrata kupcima u Čakovcu koji su ga spremno dočekali.

Ponuda vlastitih robnih marki

Čakovčani će odsad moći kupovati po Eurospinovom modelu Pametne kupnje, prema kojem kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda, i to vlastitih robnih marki. Među raznim prehrambenim i neprehrambenim proizvodima, kao što su tjestenine Tre Mulini, slatkiši Dolciando, mliječni proizvodi Land, prilozi i umaci Sunny Nature ili kave i začini Don Jerez, nalaze se brojni Eurospin brendovi po iznimno povoljnim cijenama.

Povoljne cijene i domaći proizvodi

Hrvatski lanac talijanskih korijena također se može pohvaliti i suradnjom s brojnim lokalnim dobavljačima.

Ovdje se posebno ističe svježa ponuda Mesnice gdje možete potražiti savjet mesara, svakodnevno svježe pečeni pekarski proizvodi iz Pekarnice, ukusni sirevi i naresci iz Delikatese, kao sezonska ponuda na odjelu Voća i povrća.

Sve o aktualnim ponudama, novim katalozima i drugim promocijama saznajte na službenoj web stranici eurospin.hr te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Najnovije vijesti

Pročitajte više