S PONOSOM NAJAVLJUJU

Otkrivanje gastronomske baštine: Komplet lepinja sada i u Solar Parku & Unplugged Baru

Autor: Solar Park & Unplugged Bar Foto/Video: Solar Park & Unplugged Bar
- Advertisement -

Solar Park & Unplugged Bar s ponosom najavljuje novo gastronomsko iznenađenje na svojem meniju – komplet lepinju, tradicionalni srpski doručak iz Zlatiborskog okruga. Ovaj robustan obrok sastoji se od svježe, mekane lepinje ispunjene bogatim nadjevom od kajmaka, kremastog mliječnog proizvoda sličnog zakiseljenom vrhnju, i jaja. Sve se to zapeče u pećnici dok se ne dobije zlatno-smeđa korica, a jaje i kajmak se savršeno spoje.

Poseban dodatak ovom jelu je pretop, gusti umak od masnoća pečenog mesa, koji komplet lepinji daje karakterističan bogat i mesnat okus. Tradicionalno se uživa za doručak, često uz čašu domaće rakije ili jogurta koji komplementiraju bogatstvo lepinje.

U Solar Parku & Unplugged Baru, žele vam pružiti više od običnog obroka; žele vam predstaviti dio kulinarske tradicije koji će vas zasititi ne samo hranom, već i doživljajem. Pozivaju vas da posjetite njihove prostore i osobno doživite toplinu i bogatstvo okusa komplet lepinje, koja je više od doručka – to je kulturno nasljeđe koje s ponosom dijele s vama.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još