STUDENT MEDICINE

Općina Orehovica nagradila je Tina Plaftaka za izvanredni uspjeh na Sveučilištu u Zagrebu

Autor: Općina Orehovica Foto/Video: Općina Orehovica
- Advertisement -

Temeljem javnog poziva za dodjelu nagrade uspješnim studentima sa područja Općine Orehovica, novčanu nagradu za izvanredni uspjeh na Sveučilištu u Zagrebu – Medicinski fakultet, dobio je Tin Plaftak.

Tin je ponosni dobitnik Dekanove nagrade za postignuti uspjeh u akademskoj godini 2022./2023. te je proglašen najboljim studentom prve godine studija medicine.

Ova nagrada jedna je u nizu od mnogobrojnih nagrada i obrazovnih uspjeha koje je Tin ostvario na dosadašnjem obrazovnom putu kao npr. 10. mjesto na državnom natjecanju iz geografije 2018. godine, 2. mjesto na državnom natjecanju iz kemije 2020. godine, 1. mjesto na državnom natjecanju iz kemije 2021. godine, Oskar znanja – nagrada koju dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za odgoj i obrazovanje, nagrada Davorka Majetić za postignuća iz kemije od strane prirodoslovno matematičke gimnazije, odličan uspjeh u prirodoslovno-matematičkoj gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu.

Upisom na medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Tin Plaftak uključio se u rad mnogobrojnih Sekcija i Odjela medicinskoga fakulteta kao što su studentska sekcija za Anesteziologiju, sekcija za šah i odjel za proteomiku Centra za translacijska i klinička istraživanja pod vodstvom prof.dr.sc. Lovorke Grgurević.

U cilju da pomogne mlađim kolegama Tin Plaftak je nesebično preuzeo ulogu demonstratora na Katedri za anatomiju i kliničku anatomiju.

Općina Orehovica raduje se budućim Tinovim uspjesima, koji uz njegovo zalaganje sigurno neće izostati.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još