POTICAJ ZA MJEŠTANE

Općina Nedelišće raspisala natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina

Autor: Općina Nedelišće Foto/Video: Općina Nedelišće
- Advertisement -

S ciljem poticanja mještana na obnovu nekretnina, te olakšanja procesa kupnje i uređenja kuća ili rušenja starih, zapuštenih objekata, Općina Nedelišće raspisala je javni natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina.

Ako planirate kupnju ili uređenje nekretnine javite se na Javni natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina na području Općine: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/1059-javni-natjecaj-za-dodjelu-poticaja-za-kupnju-i-uredenje-nekretnina-na-podrucju-opcine-nedelisce?Itemid=102.

Za dodjelu poticaja za rušenje dotrajalih i zapuštenih stambenih objekata na području Općine javite se na Javni natječaj: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/1060-javni-natjecaj-za-dodjelu-poticaja-za-rusenje-dotrajalih-i-zapustenih-stambenih-objekata-na-podrucju-opcine-nedelisce?Itemid=102.

Ovom inicijativom Općina Nedelišće potiče svoje mještane na aktivno sudjelovanje u stvaranju ljepšeg i funkcionalnijeg okruženja za zajednicu.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Na okupu obitelj humanih ljudi

Dom Tomašićevih, Spomenke i Stjepana iz Lopatinca u zadnje...

Središte susjedne regije postaje grad spužva

Koprivnica postaje grad spužva. Problemi zbog obilnih kiša mogli...

FOTO Na skupštini DVD-a Domašinec usvojen godišnji plan, podijeljena priznanja…

Dana 24.02.2024. održana je 97. godišnja skupština DVD-a Domašinec....