POTICAJ ZA MJEŠTANE

Općina Nedelišće raspisala natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina

Autor: Općina Nedelišće Foto/Video: Općina Nedelišće
- Advertisement -

S ciljem poticanja mještana na obnovu nekretnina, te olakšanja procesa kupnje i uređenja kuća ili rušenja starih, zapuštenih objekata, Općina Nedelišće raspisala je javni natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina.

Ako planirate kupnju ili uređenje nekretnine javite se na Javni natječaj za dodjelu poticaja za kupnju i uređenje nekretnina na području Općine: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/1059-javni-natjecaj-za-dodjelu-poticaja-za-kupnju-i-uredenje-nekretnina-na-podrucju-opcine-nedelisce?Itemid=102.

Za dodjelu poticaja za rušenje dotrajalih i zapuštenih stambenih objekata na području Općine javite se na Javni natječaj: https://nedelisce.hr/hr/component/content/article/49-obavijesti/1060-javni-natjecaj-za-dodjelu-poticaja-za-rusenje-dotrajalih-i-zapustenih-stambenih-objekata-na-podrucju-opcine-nedelisce?Itemid=102.

Ovom inicijativom Općina Nedelišće potiče svoje mještane na aktivno sudjelovanje u stvaranju ljepšeg i funkcionalnijeg okruženja za zajednicu.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

Fotografija s igračima za povijest središćanske košarke

Košarkaški klub Rudar Mursko Središće ove se je godine...

Javni natječaj za prijam u službu u jedinstveni upravni odjel

Javni natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni...

Prepoznate Madeljine zasluge

Na svečanoj sjednici OV-a  povodom Dana općine Donja Dubrava...