NATJEČAJ OTVOREN DO 12.SVIBNJA

Općina Donji Vidovec udrugama namijenila 153 tisuće kuna

Ovoga tjedna Općina Donji Vidovec je raspisala javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata udruga s područja općine u 2021.godini. Njegova ukupna vrijednost iznosi 153 tisuće kuna, a otvoren je do 12.svibnja.

Pravo podnošenja prijava imaju sve udruge koje su osnovane ili djeluju na području Općine Donji Vidovec u području obrazovanja, kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i ostalih društvenih potreba, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti. Javni natječaj se ne odnosi na financiranje udruga koje se financiraju po posebnim propisima (DVD, Crveni križ i dr.).

Temeljem odluke općinskog načelnika Josipa Matulina u sklopu predviđenog iznosa za rad sportskih udruga namijenjeno je 118 tisuća kuna, s time da je najniži iznos pojedinačnog ugovora o dodjeli financijskih sredstava 500 kuna, a najviši iznos 40 tisuća kuna, Očekivani broj udruga s kojima će se ugovoriti provedba programa ili projekata je 7.

Za rad kulturno-umjetničkih udruga planirano je 25 tisuća kuna, s time da je najniži iznos pojedinačnog ugovora o dodjeli financijskih sredstava 500 kuna, a najviši iznos 25 tisuća kuna. Očekivani broj udruga s kojima će se ugovoriti provedba programa ili projekata su 3,

Među ostalim udrugama raspodijelit će se 10 tisuća kuna, s time da je najniži iznos pojedinačnog ugovora o dodjeli financijskih sredstava 500 kuna, najviši iznos 7 tisuća kuna, a očekivani broj udruga s kojima će se ugovoriti provedba programa ili projekata je 7.

Najnovije vijesti

Pročitajte više