DRUŠTVO NAŠA DJECA KOTORIBA

Održana online godišnja skupština

Društvo naša djeca Kotoriba održalo je redovnu skupštinu, ali zbog loše epidemiološke situacije, ona je održana online.

Izvješće o radu društva u 2020. godini podnijela je tajnica Mirjana Rusak, a podnijeto je i godišnje financijsko izvješće za 2020. godinu.

Predsjednica Udruge Jelena Ujlaki iznijela je plan aktivnosti za 2021. godinu. 

– Planirane aktivnosti su jednim dijelom već i odrađene, a neke će se održati do kraja godine, istaknula je.Što se tiče financijskog plana za 2021. godinu, prijavom na natječaj za dodjelu financijskih sredstava Općine potrebnih za redovni rad Udruga, ostvarena su financijska sredstva u iznosu od 6.000 kuna što će biti utrošeno prema planu i programu aktivnosti za 2021. godinu.

Skupština je završila s pitanjima i prijedlozima za daljnji rad Udruge gdje su članice iznijele svoje ideje za narednu godinu.

– Svima nam je želja da se što prije vidimo uživo te da sve aktivnosti koje planiramo možemo provoditi u druženju s djecom i našim maksimalnim angažmanom da im uljepšamo slobodno vrijeme i pružimo im mnoštvo zanimljivih radionica i igraonica. Također, zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom radu naše udruge – njihova je poruka.

Najnovije vijesti

Pročitajte više