OTAC I SIN SREĆKO I IVAN GABAJ NA SVAKOJ DOBROJ NOGOMETNOJ PREDSTAVI

Oko kamere za vas je izabralo Gabajeve

Naš neumorni fotoreporter Tomislav Borković je jučer u njegovoj Belici na utakmici ŽNL MNS BSK-Jedinstvo (GM) napravio doista zanimljivu foto- priču. Gotovo bi svaka fotografija mogla dodatno nešto reći….

Iz silnog mnoštva izabrali smo jednu za koju vjerujemo da je zaslužila objavu. Riječ je o međimurskim nogometnim fanaticima ocu Srećku i sinu Ivanu Gabaju iz Čakovca. Kada kažemo da su fanatici, pored toga što su aktivni kao sportski učitelji, mislimo na njihovo stalnu prisutnost na nekom od međimurskih nogometnih spektakla koje biraju po svojim prioritetima i regulama. Ovoga puta je poslastica za njih bila spomenuta utakmica.

Tko su Gabajevi u sportu?

Žive u Čakovcu. 68-godišnji Srećko i njegov 35-godišnji sin Ivan su licencirani treneri u MNS. Srećko je poznat u međimurskim nogometnim vodama više od pola stoljeća i međimurski nogomet mu je u „malom prstu”, pogotovo donjomeđimurski gdje je preko Donjeg Vidovca pronalazio nogometne talente s kojima je ambiciozno i studiozno radio. Postao je trenerskim zaštitnim znakom NK Vidovčan u kojem je igračku karijeru započeo njegov sin Ivan paralelno učeći i najmlađe klupske nogometaše. Igračka karijera nije mu dugo trajala pa se prebacio u redove trenera. Trenutno je voditelj NŠ BAT u koju dolaze mladi nogometaši iz Belice, Pribislavca, Mihovljana i Novog Sela Rok.- Tata nam u Školi po potrebi pomaže- kaže njegov sin i nogometni šef.

Spomenete li danas sportskim znalcima prezime Gabaj svakog će asocirati na nogomet, a sladokusce asociraju na pizzu, odnosno njihovu Pizzeriu „Srećko” u Čakovcu.

Najnovije vijesti

Pročitajte više