IZNIMNO TALENTIRANI STUDENTI

Održan prijem studenata Općine Nedelišće

Autor: Općina Nedelišće Foto/Video: Općina Nedelišće
- Advertisement -

U subotu, naš je općinski načelnik Nikola Novak u prostorijama Općinske uprave Općine Nedelišće organizirao prijem za dvoje iznimnih mladih talentiranih studenata, Jakova Vuka, studenta Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, te Marinu Šafarić, studenticu Filozofskog fakulteta.

Jakov je zaslužio posebno priznanje jer je čak dvaput nagrađen Dekanovom nagradom i to za najbolji uspjeh na drugoj i na četvrtoj godini studija. Osim toga, već je ranije osvojio i prestižnu Rektorovu nagradu. Ovaj mladi znanstvenik pri kraju je svog studija i trenutačno stječe praktično iskustvo u ljekarni. Osim ljubavi prema farmaciji, Jakov se aktivno bavi sportom.

S druge strane, Marina je izvanredna studentica čiji je diplomski rad prepoznat kao najbolji u 2021. godini te je nagrađena plaketom Izidor Kršnjavi. Marina danas radi u struci, zaposlena je u renomiranoj privatnoj galeriji Lauba u Zagrebu. S radošću obavlja svoj posao, a u slobodno vrijeme uživa u bicikliranju i putovanjima.

Općinski načelnik Nikola Novak srdačno im je čestitao na njihovim izvanrednim postignućima i poželio im mnogo uspjeha u daljnjoj profesionalnoj karijeri. Kao dodatni poticaj za njihovu izvrsnost, dodijeljena im je i financijska nagrada.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još