NA GRADSKOM VIJEĆU GRADA MURSKO SREDIŠĆE

Odobreno pokroviteljstvo ‘Počasnog bleiburškog voda’, Ani Duga bit će isplaćen novac za liječenje…

Autor: Grad Mursko Središće Foto/Video: Grad Mursko Središće
- Advertisement -

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, dana 26.02.2024. godine na 66. sjednici stručnog kolegija (prisutni: Dražen Srpak, Marko Jurović, Vlatka Županec, Mateja Novak, Josip Sršan, Petra Sršan Strojko, Zoran Turk, Drago Belše, Marta Erdelja, Marina Matjašić, Leonard Sanjković) donosi sljedeće zaključke:

1.S.B. –  temeljem podnesene zamolbe za financiranje terapije u tvrtki Angerona d.o.o. za dijete koje je u Spektru autizma odobrava se sufinanciranje istog i to u iznosu od 55,00 mjesečno odnosno 50% od ukupnog iznosa do kraja 2024. godine.

2. Zadužuje se savjetnik za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove za pokretanje postupka jednostavne nabave za postavljanje rasvjete na sportskom terenu NK „Plavi“ Peklenica.

3. Počasni Bleiburški vod – odobrava se pokroviteljstvo u iznosu od 150,00 eura za obilježavanje 79. obljetnice Bleiburške tragedije i Križnog puta hrvatskog naroda. 

4. Ogranak Matice hrvatske u Čakovcu – temeljem podnesene ponude prihvaća se kupnja dvije knjige naslova „Razvoj kompleksa čakovečkog pavlinskog samostana“ po cijeni od 45,00 eura po primjerku te deset komada knjiga naslova „Međimurci u svjetskim ratovima“ po cijeni od 13,27 eura po primjerku i to za potrebe Gradske knjižnice i čitaonice Mursko Središće.

5. Ana Duga – odobrava se isplata novčanih sredstava u iznosu od 100,00 eura za pomoć kod liječenja bolesnih kćeri Doris Duga i Melani Živko

6. VMO Hlapičina – prima se na znanje Zapisnik sa sjednice

7. Prihvaća se ponuda Jambrošić Tours, Slatine 33, Mursko Središće za prijevoz djece na provođenje predškolskog odgoja u Dječjem vrtiću Maslačak u trajanju od 04. ožujka do 29. svibnja 2024. godine na relaciji Mursko Središće – Sitnice – Mursko Središće i to u iznosu od 67,00 eura po danu s uključenim PDV-om.

Navedeni zaključci stupaju na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči Grada Mursko Središće u lokalnim tjednicima i na službenoj internet stranici Grada, a prijedlozi odluka dostavljaju se Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još