KVALITETNIJI I BOLJI UVIJETI ZA RAD

Odigrana prva utakmica pod rasvjetom u Sportskom parku Zdenci u Cirkovljanu

Autor: Grad Prelog Foto/Video: Grad Prelog
- Advertisement -

Vrijedna i marljiva uprava Nogometnog kluba Naprijed iz Cirkovljana, uz pomoć brojnih sponzora i prijatelja kluba, kao i pomoć Grada Preloga, uz rad sa nogometnim ekipama radi i na poboljšanju infrastrukture. U listopadu prošle godine tako su postavljeni dodatni stupovi za rasvjetu na glavnom terenu.

Prije nekoliko dana, odigrana je u Cirkovljanu i prva utakmica pod rasvjetom, a gosti Naprijeda bili su sportski prijatelji iz Nogometnog kluba Lipa iz Hlebina. Rezultat je ovoga puta bio u drugom planu, a najvažnije je bilo zadovoljstvo što će sada nogometaši iz Cirkovljana imati puno kvalitetnije i bolje uvjete za rad.

Dati će to novi zamah, pogotovo u radu sa najmlađima, kojih je svakoga dana na nogometnom igralištu u Sportskom parku Zdenci sve više. Posebno su zadovoljni bili oni koji su dali i najveći doprinos u ovom projektu kluba, bivši i sadašnji predsjednici Ante Žvorc i Predrag Sačić, lokomotiva Naprijeda Josip Hižman te brojni entuzijasti i navijači kluba poput Alojza Fletena. Prvu je utakmicu pod rasvjetom u Cirkovljanu pogledao i česti gost nogometnih utakmica u Zdencima, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki. Uskoro kreće i nova prvenstvena sezona za seniore Naprijeda, koji se ove godine natječu u Prvoj međimurskoj ligi Međimurskog nogometnog saveza.

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još