ZATVORENE DO KRAJA OŽUJKA OVE GODINE

Obavijest o zatvaranju ulica u Donjoj Dubravi

Iz Međimurskih voda primili smo obavijest o privremenom zatvaranju ulica u Donjoj Dubravi zbog radova na kanalizacijskoj infrastrukturi. Radovi bi, ako sve proteče prema planu, trebali biti završeni do kraja ožujka. U nastavku slijedi priopćenje iz Međimurskih voda.

“U ponedjeljak, 17. siječnja 2022. godine, za sav promet se zatvara Ulica Matije Gupca i braće Radića u Donjoj Dubravi – osim za stanare i dostavu, zbog radova na izgradnji kanalizacijskog sustava, a koji se izvodi u sklopu projekta  aglomeracije Donja Dubrava koji je sufinanciran EU sredstvima. Navedene ulice će se zatvoriti za promet te će tijekom trajanja radova na snazi biti privremena regulacija odnosno preusmjeravanje prometa. 

Promet teretnih vozila iz smjera naselja Sveta Marija usmjeravat će se sa državne ceste DC20 na lokalnu cestu LC 20044 i LC 20039 u smjeru naselja Donja Dubrava.

Ukoliko vremenski uvjeti budu povoljni, radovi bi trebali završiti do kraja ožujka ove godine. 

Mole se mještani i vozači za razumijevanje i strpljenje tijekom trajanja radova na izgradnji kanalizacijskog sustava, a sve sudionike u prometu  da poštuju privremenu regulaciju prometa.”

Najnovije vijesti

Pročitajte više