MEĐIMURSKE VODE

Uskoro kreće naplata javne odvodnje za naselja s područja Aglomeracije Mursko Središće i Aglomeracije Donja Dubrava

Autor: Međimurske vode Foto/Video: Međimurske vode
- Advertisement -

Međimurske vode d.o.o. obavještavaju cijenjene korisnike vodnih usluga s područja naselja koja pripadaju u Aglomeraciju Mursko Središće te Aglomeraciju Donja Dubrava, o početku naplate usluge javne odvodnje:

Za naselja Aglomeracije Mursko Središće i to: Peklenica, Čestijanec, Jurovec, Lapšina, Mursko Središće, Sitnice i Selnica od 01.01.2024., za naselja Sveti Martin na Muri, Brezovec, Žabnik, Vrhovljan, Marof, Hlapičina i Vratišinec od 01.02.2024. dok za naselje Gornji Kraljevec od 01.03.2024.

Za naselja Aglomeracije Donja Dubrava i to: Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec, Čukovec, Oporovec, Donji Mihaljevec, Sveta Marija, Donja Dubrava i Donji Vidovec od 01.01.2024. dok za naselje Kotoriba od 01.02.2024.

Datumi početka naplate određeni su sukladno odredbama ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje i korištenju usluga javne odvodnje i pročišćavanja te sukladno datumu završetka javnog sustava odvodnje u pojedinom naselju. Naplata usluge pročišćavanja otpadnih voda provoditi će se po izdavanju uporabne dozvole za uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, o čemu će korisnici vodnih usluga biti naknadno obaviješteni.

Više na https://medjimurske-vode.hr/cjenik-vodnih-usluga-za-vasu-opcinu-grad/

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još

FOTO Sveti Nikola posjetio mališane iz Dječjeg vrtića ‘Srčeko’ u Vratišincu

Tradicionalno svake godine Savjet mladih Općine Vratišinec organizira posjet...

FOTO U Čakovcu predstavljene prednosti kozmetike Jane Iredale

U četvrtak je u čakovečkom hotelu Castellum predstavljena kozmetika...