TKO FOTOGRAFIRA FOTOGRAFA?

Novinari dali svoj doprinos promociji Riznice Međimurja

Međimurje je nedavno dobilo novi prvorazrednu turističku atrakciju, jedinstveni muzej nematerijalne baštine Riznica Međimurja u samom srcu Čakovca. Ne čudi što je već prvog vikenda više od tisuću posjetitelja pohrlilo razgledati njegove sadržaje. Svečanom, pa onda i službenom otvorenju dana je velika medijska pozornost, a važnu ulogu u promociji svih ovih zbivanja odigrali su i predstavnici međimurskih medija.

Budući da se imena naših vrijednih kolega iz elektronskih i tiskanih medija tek kratko spomenu u potpisu pod njihovim člancima i prilozima, što je ponekad manje od onoga što zaslužuju, naš foto suradnik Vjeran Žganec Rogulja je svojim objektivom “uhvatio” većinu onih koji su o ovome svemu izvještavali. Time im, makar i na ovaj simboličan način, odajemo priznanje i zahvalnost za njihov rad i trud koji često ulažu u prezentaciju onoga najboljeg što Međimurje i ovdašnji ljudi mogu pokazati.

Nažalost i ovog je puta pitanje, tko fotografira fotografa, ostalo bez odgovora, jer se nitko nije sjetio ovjekovječiti Vjerana na zadatku,

Najnovije vijesti

Pročitajte više