NK Drava dobio prvi dio nove ograde i sponzora za nove dresove

Autor: Foto/Video:
- Advertisement -

Donji Mihaljevec možda je malo naselje, ali u njemu kucaju srca velikog broja vatrenih ljubitelja nogometa iz NK Drava, koji su se ovih dana razveselili zbog dva važna nova trenutka. Jedan je postavljanje prve polovice nove ograde oko nogometnog terena, a drugi lijepi, novi crveni dresovi.

Kako je objasnio predsjednik NK Drava Damir Mihalac, za postavljanje prvog „L“ nove ograde klub može zahvaliti Općini Sveta Marija, koja im je, prema njihovom planu, za to odobrila sredstva u proračunu u iznosu od 50.000 kuna. Iduće godine NK Drava će se kandidirati za projekt zamjene i druge polovice ograde.

Nove dresove klubu je donirala tvrtka za telekomunikacije Magic net iz Ludbrega.

– Kako surađujemo s Općinom Sveta Marija i ovdje u Donjem Mihaljevcu imamo postavljenu pristupnu točku putem koje pružamo usluge bežičnog interneta u tom naselju te u dijelu Svete Marije, odlučili smo podržati i lokalnu zajednicu donacijom dresova NK Drava. Volimo pomoći lokanoj zajednici i veselimo se budućoj suradnji – rekao nam je direktor Magic neta Igor Magić.

– Zahvaljujem dečkima na donaciji i nadam se suradnji još dugi niz godina – rekao je predsjednik NK Kluba Damir Mihalac.

Igrači su danas, prije nedjeljne utakmice, na teren izašli u novim dresovima, pa smo ih odmah fotografirali i upitali za mišljenje. Igrači Josip Igrec i Nikola Balent, koji nisu uspjeli pobjeći našem fotoaparatu, priznali su da im se dresovi jako sviđaju.

- Advertisement -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još