MEĐIMURKA U DRESU PODRAVKE

NIKOLINA ZADRAVEC: Moja prva utakmica bez Sarača

Nakon iznenadne smrti Zlatka Saračevića rukometašice Podravke su, unatoč njegovom šokantnom odlasku, već u subotu morale odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Sesveta. Unatoč tome što su misli bile negdje drugdje i što ih je razdirala tuga zbog preranog odlaska vrhunskog čovjeka i trenera duboke emocije očito su ih još jače nosile, pa su u gostima slavile s uvjerljivih 23:42.

Prvu utakmicu bez Sarača igrala je i Međimurka u dresu Podravke Nikolina Zadravec. Nakon što joj je ozljeda uskratila nastup u reprezentaciji na nedavnom Europskom prvenstvu, sada je ostala i bez trenera kojeg pamti samo po dobru. Pitamo je kakav je bio osjećaj igrati bez Sarača?

-Vrlo emotivan i težak. Što se tiče utakmice, cure i ja smo odradile jedan dobar posao. Bilo je teško, ali sama želja i motiv bili su dovoljni, ova utakmica i pobjeda ide našem Saraču koji nas sigurna sam gleda i navija za nas, emotivno govori Nikolina

Zanimalo nas je kakva su njezina iskustva sa Zlatkom Saračevićem kao čovjekom i trenerom?

-Sarač je bio jedan vrlo duhovit čovjek, uvijek je bio tu za pomoći, bilo  na terenu ili van njega. Ako si imao neki problem, bio je prvi tu za pomoći. Isto tako kad su se dešavale lijepe stvari, zvale bismo ga da mu prenesemo i proslavimo s njim. Uvijek mi je govorio: Zagić polako, ne žuri. Što se tiče rukometa šta ću ti reći kad si uvijek dobra. Zabijaj što više one svoje frkiće, s tugom se prisjeća Nikolina.

Svoje rukometno školovanje Nikolina Zadravec provela je u redovima čakovečkog Zrinskog. Naravno da zbog toga i dana pratit što se dešava u klubu u kojem je ponikla.

-Sretna sam zbog Zrinskog. Koliko pratim doveli su par novih igračica, i vjerujem da će uspjeti biti u gornjem djelu tablice, podržava bivše suigračice Nikolina.

Otkriva nam i daljnje ambicije i planovi vezane uz Podravku, a pitali smo je i nada li se povratku u reprezentaciju nakon što ju je ozljeda udaljila s Europskog prvenstva.

-S Podravkom imam ugovor još sljedeće sezone. Sretna sam što sam se vratila u formu u kakvoj sam bila prije ozljede koljena. Sljedeće sezone dolazi trener Neven Hrupec kojeg poznajem vrlo dobro, svima nam je cilj taj prolazak u drugi krug lige prvaka. Radim dobro, zadovoljna sam svojom igrom, vjerujem u sebe i u povratak u reprezentaciju, optimistična je Nikolina.

Najnovije vijesti

Pročitajte više