JEDNOM VATROGASAC – UVIJEK VATROGASAC

Nikola Junior Besedić iz DVD-a Čakovec položio za višeg vatrogasnog časnika prve klase

Kako kaže Branimir Grabar, predsjednik DVD Čakovec, jedan od njihovih primarnih zadataka je čuvanje ljudskih života i imovine, a potom i stručno usavršavanje članstva jer treba kontinuirano pratiti napredovanje vatrogasne tehnike, odnosno rukovanje njome. Zato odlazak svakog člana na edukaciju daje dodatno jamstvo za sigurnije rukovanje suvremenom tehnikom.

Niti načini zapovijedanja nisu zanemarivani, pa i za to treba „ići u školu”. Jedan od onih koji se voli stručno usavršavati je njihov zapovjednik Nikola Junior Besedić . On je ovih dana nakon provedenih određenih broja sati položio ispit za višeg vatrogasnog časnika prve klase.

S njime su radost ispita podijelili njegove kolege iz DVD-a koji su na svoju fb stranicu napisali:

“Velika nam je čast što smo u našim redovima dobili još jednog VIŠEG VATROGASNOG ČASNIKA 1. KLASE. Nikola čestitamo na položenom ispitu i hvala ti na nesebičnom trudu i radu. Moramo iskoristiti tvoj citat jer te i najbolje opisuje: VATROGASAC JEDNOM VATROGASAC ZAUVIJEK!!„

Inače, 42- godišnji Nikola je i profesionalno vezan za vatrogastvo radeći u Vatrogasnoj zajednici Međimurske županije kako tajnik.

Najnovije vijesti

Pročitajte više