MLADE SNAGE U PRIBSLAVCU

Nenad Pintarić kandidat SDP-a za načelnika Pribislavca na predstojećim lokalnim izborima

Nenad Pintarić SDP-ov je kandidat za načelnika općine Pribislavec. Magistar je ekonomije i mladi poduzetnik, vlasnik trgovine u Čakovcu.

Pintarić trenutno obnaša dužnost člana Predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske, predsjednika SDP-a Pribislavec kao i dužnost općinskog vijećnika.

„Moramo biti svjesni da se Općina nalazi u vrlo teškoj situaciji, na korak je do provalije. Ja želim da ne napravimo taj korak naprijed i ne upadnemo u tu provaliju već da napravimo siguran zaokret i zakoračimo novim putevima u budućnost s novim licima, hrabrim pojedincima, ljudima koji znaju što muči mještane, ali najvažnije znaju i kako to riješiti.

Moramo biti okrenuti budućnosti, ali nikako ne smijemo zaboraviti prošlost i propuste koji su učinjeni! Samo čistih računa možemo izgraditi bolju budućnost!“ istaknuo je Pintarić.

Kroz naredni period na društvenim mrežama prikazat će svoje viđenje rješenja tih problema i predstavit svoj tim s kojima namjerava dobiti povjerenje Prslavčankih i Prslavčana, da zajedno učine Pribislavec mjestom napretka.

Najnovije vijesti

Pročitajte više