NOVI PREDSJEDNIK UPRAVE VARAŽDINSKE VINDIJE

NENAD KLEPAČ: Među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje!

Nenad Klepač novi je predsjednik uprave varaždinske Vindije. Nadzorni odbor imenovao je nedavno novu upravu koju čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić, Saša Vojnović i Alan Mravlinčić, a za predsjednika je izabran dosadašnji član uprave i direktor komercijalnog sektora Nenad Klepač.

– Riječ je o iskusnom menadžeru koji je čitavu karijeru, više od 30 godina proveo u Vindiji. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3700 zaposlenih – kažu u Vindiji.
Novo vodstvo izabrano je nakon što je iznenada 8. veljače preminuo predsjednik uprave Dragutin Drk. Novi predsjednik uprave N. Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja, piše Večernji list.

Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije – rekao je.

Grupa Vindija jedna je od najvećih domaćih i regionalnih prehrambenih industrija koja objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica, od kojih se sedam nalazi u Hrvatskoj (Vindija, Koka, Vindon, varaždinska pekarnica Latica, riječka industrija ViR, županjska mljekara Novi Domil i Vindija trgovina). Grupa danas broji 3663 zaposlenih te surađuje s 1.373 kooperanata (puno njih je i iz Međimurja) od kojih otkupljuje brojlere, kravlje, kozje i ovčje mlijeko, te druge sirovine.

Najnovije vijesti

Pročitajte više