POČINJE SEZONA OKRETANJA RAŽNJA

Nema boljeg nego janjac koji je pasao i rastao na otvorenom!

Autor: Ivica Jurgec Foto/Video: Ivica Jurgec
- Advertisement -

Poznati autoprijevoznik Robert Miletić iz Štrigove, rodom iz Gornjeg Hrašćana, često u svojoj prelijepoj vikendici u Robadju okupi prijatelje i već po običaju posluži vruću janjetinu s ražnja uz mladi luk i rajčicu. Veliki je ljubitelj ovog specijaliteta, pa je u njegovoj ledenici uvijek i po nekoliko janjaca spremnih za pečenje.

Osim što voli ovu vrstu mesa, Robi je i poznati majstor u pečenju janjaca na ražnju. Po tom pitanju njegov prijatelj i školski drug iz Gornjeg Hrašćana, Dražen Ladić, legendarni golman hrvatske nogometne reprezentacije, za Robija kaže da je najbolji, ali poslije njega! Obojica su izvrsni, no još se nisu međusobno ogledali pred stručnom komisijom.

Ovih dana Robi je ponovo u akciji nabave mladih janjaca za predstojeću sezonu. Kaže da moraju pasti i rasti na otvorenom. Onda su najbolji. Šest takvih našao je u bregovitom dijelu Međimurja i spremio u “škrinju” za skorašnje okupljanje prijatelja.

Pa, dobar tek Robi!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još