EKSKLUZIVNA VIJEST: BRAČNI PAR NOVAK NA SUPROTNIM STRANAMA

NEDELIŠĆE: Za zamjenicu nezavisnog kandidata Mladena Posavca kandidira Ivanka Novak, supruga predsjednika međimurskog SDP-a!

Naš portal Medjimurski hr. opet prvi doznaje ekskluzivnu vijest: kandidatkinja za zamjenicu kandidata za načelnika Općine Nedelišće Mladena Posavca bit će Ivanka Novak iz Slakovca.

Kao što smo već javljali, Nedelišće ima i trećeg kandidata za općinskog načelnika. Dosad su svoje kandidature istaknuli Nikola Novak iz SDP-a i Matija Žugec iz HDZ-a, a ovih bi dana kandidaturu trebao objaviti i nezavisni Mladen Posavec, nekadašnji načelnik Općine Nedelišće i predsjednik Općinskog vijeća. Njegova zamjenica bit će Ivanka Novak, predsjednica Pjevačkog zbora “Josip Vrhovski” iz Nedelišće, predsjednica Udruge žena Slakovec, članica Općinske turističke zajednice… Gospođa Novak bila je zamjenica načelnika Općine Nedelišće u prošlom mandatu. Ona je dosad bila u SDP-u, kojeg je napustila prije koji dan, a sad će na izbore kao nezavisna. Uz to, Ivanka Novak je supruga Mladena Novaka, predsjednika međimurskog SDP-a, koji u Nedelišću ima svog kandidata Nikolu Novaka.

Pitao sam ga kako komentira tu situaciju:

-Ivanka je odrasla osoba, samostalna u svom radu i odlučivanju, pa je tako i tu odluku donijela samostalno. S Mladenom Posavcem dugo se poznaju, rade u društvenim organizacijama, a i on sam je nekad bio u SDP-u. Hoće li zbog toga doći do raskola u SDP-u? Ne vjerujem. Ova nezavisna ekipa ima svoje birača, a mi svoje. I ako već pitate kako ću ja glasati, odgovor je jasan: po savjesti! – rekao je Mladen Novak.

Inače, Mladen Posavec, kandidat za načelnika, i Ivanka Novak, kandidatkinja za njegovu zamjenicu, su kandidati Nezavisne liste Matije Posavca, koji će ih ovih dana, najvjerojatnije, i predstaviti javnosti.

Oni očekuje potporu poduzetnika i obrnika Nedelišća i pripadajućih naselja: Pušćina, Gornjeg Kuršanca, Gornjeg Hrašćana, Trnovca, Macinca, Črečana, Dunjkovca, Pretetinca i Slakovca, kao i većeg broja SDP-ovaca i HDZ-ovaca, koji misle da su Nikola Novak ili Matija Žugec premladi i neiskusni za taj posao, ali i potporu sada neopredjeljenih građana Općine. Podržat će ih i još nekoliko političkih stranaka.

Najnovije vijesti

Pročitajte više