OŠ TOMAŠA GORIČANCA

VIDEO Na Večernjakovom natječaju ‘Mali zeleni’ medijska grupa iz Male Subotice osvojila prvo mjesto

Autor: OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica Foto/Video: OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica
- Advertisement -

Na prvom Večernjakovu natječaju “Mali Zeleni”, koji je dio Večernjakova projekta ‘Rezolucija Zemlja’ – najvećeg ekološkog projekta u Hrvatskoj učenici 6.c razreda, članovi medijske grupe OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, osvojili su za svoj film „Zadnji je čas“ nagradu, izlet na Plitvička jezera. Na natječaj je pristiglo 200 kreativnih radova učenika osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske. U kategoriji „EKO škola“ za učenike od 5. do 8. razreda film naše medijske grupe učenika 6.c razreda bio je najkreativniji i osvojio nagradni izlet na koji će odvesti cijeli svoj razred. Uz to dobit će i deset ekskluzivnih fotografija profesionalaca iz agencije Pixsell, a nagrađeni će biti i e-pretplatom na Večernji list.

Oni su: Hana Drk, Maksim Juras, Helena Marčec, Mia Medvedec i Mateo Rebernik. U izradi filma pomogle su im učiteljice Iva Mihalic Krčmar i Nikolina Hampamer. Čestitke svima!

Pohvala je to i za sve učitelje i učenike OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica na svemu što čine kako bi okoliš bio što čišći i ljepši.

- Advertisement -

Podijeli:


Najnovije

Pročitajte još