SKOKNUT ĆE OD SPLITA DO ČAKOVCA

Na popularnu utrku ČK10 prijavljeno već 940 trkača, stižu i Francuzi!

Autor: Hana Batcha Frančić   Foto/Video: ČK10
- Advertisement -

U petak, 21. lipnja 2024. godine, s početkom u 21:06 sati oko tisuću trkača sudjelovat će u 5. izdanju utrke „Čakovečki noćni cener“ (ČK10), te će tako utrčati u prvi dan ljeta, najduži dan u godini. Ova popularna utrka ne privlači samo građane Čakovca i Međimurja, već i strance koji su se našli u prigodi sudjelovati u ovoj pustolovini u srcu Međimurja. Tako, primjerice, i ove mlade francuske studente!

Titouan Begue iz Paua i Guillaume Mornet iz Bordeauxa na jugu Francuske studiraju strojarstvo te su u sklopu prakse na kraju studija došli na 3 mjeseca u Split. A skoknuti do Čakovca za njih je najmanji problem!

Titouan i Guillame

 – Za utrku ČK10 smo saznali putem interneta, pretražujući utrke s obzirom na to da smo se dogovorili da ćemo sudjelovati u barem jednoj utrci za vrijeme prakse u Hrvatskoj – rekli su.

Nadaju se da će utrku otrčati za 45-50 minuta kako bi im ostalo nešto vremena i za razgledavanje novog grada kojeg će posjetiti, Čakovca. Na utrkama su prvi put počeli sudjelovati u rujnu prošle godine, pridruživši se Polumaratonu Bordeaux i otad su sudjelovali u nekoliko utrka. Vjerujemo da će im ova u Čakovcu ostati u dragom sjećanju!

Dođite na ČK10 i vi! Možete birati između utrke na 5 i 10 km, kotizacija iznosi 30 eura za svaku utrku, a u startnom paketu očekuje vas majica iz radionice socijalne zadruge iz Čakovca Humane Nove, jedinstvene trkačke čarape iz Palovca, ali i ulaznice za bazene u Termama Sv. Martinčokoladice, a na završetku utrke i metalna finišerska medalja koja će, ne sumnjamo, biti „wow“!

Na utrku, na koju se prijavilo već 940 trkača, se možete prijaviti ovdje. Odlična atmosfera i dobar provod svakako su zagarantirani!

- Oglas -

Podijeli:

Najnovije

Pročitajte još