ZA SVE DOBNE SKUPINE

Na području Murskog Središća postavljena nova igrala za djecu

Na radost najmlađih građana Murskog Središća, na različitim lokacijama na području Grada postavljena su nova dječja igrala.

Nakon što je u Peklenici obnovljen društveni dom i vatrogasno spremište u sklopu društvenog doma, svoju zabavu dočekala su i djeca, pa je tako centar Peklenice ispunjen sadržajem za sve dobne skupine.

– Također, nanovo će se obnoviti i sportska infrastruktura kraj društvenog doma. Igrala su postavljena i u Štrukovcu, također kraj obnovljenog društvenog doma, u centru naselja, blizu potoka uz koji su odrasle generacije Štrukovčanaca. Nova igrala dobit će i djeca u naselju Sitnice, gdje je već otprije napravljeno nogometno igralište – javljaju iz Murskog Središće.

Sljedeća lokacija na kojem su igrala postavljen je Križovec i to kod nogometnog igrališta. U središnjem naselju, Murskom Središću, igrala su postavljena u ulici Slatine, blizu novoizgrađenog gradskog dječjeg vrtića. U procesu je i izgradnja dječjeg igrališta kod rudarske etno kuće. To će igralište biti posebno zanimljivo jer je tematski uklopljeno u priču o rudarstvu na području grada. Brojna igrala na različitim lokacijama postavljena su i otprije, s ciljem da dovoljno blizu sve djece na području Grada postoji sigurno mjesto za igru.

Najnovije vijesti

Pročitajte više